BEEDZ STRIJKKRALEN VAN SES:

FUN, VEILIG EN VERNIEUWEND!

Is jouw zoon of dochter ook zo gek op knutselen? Met Beedz strijkkralen van SES maken kinderen gegarandeerd de mooiste creaties. Ze worden in de SES fabriek in Enschede gemaakt en zijn pvc-vrij, en daarom veilig om mee te spelen. Het ruime assortiment bestaat uit losse legbordjes, zakjes Parajumpers Ugo Herr met kleurrijke strijkkralen, complete sets, mini verpakkingen en bekende filmfiguren. Jaarlijks komen er nieuwe strijkkralen producten bij zoals Beedz 3D dierenvriendjes en Beedz 3D voertuigen, waarmee je nu zelfs kunstwerkjes maakt die rechtop kunnen staan .

Beedz 3D dierenvriendjes
Wauw, met Beedz 3D dierenvriendjes van SES maak je nu de leukste 3D dieren die rechtop kunnen staan. Hoe cool is dat? Volg de voorbeelden en maak van strijkkralen Comprar Calzoncillos Calvin Klein Baratos een hond, kat en een schattig konijn. Het vierkante legbordje is groot genoeg om er een compleet diertje op te leggen. Als je alle kraaltjes hebt neergelegd, laat je ze strijken door een volwassene. Eventjes laten afkoelen en dan kun je de dieren in elkaar klikken en lijmen, zodat ze blijven staan. Zet ze daarna op een mooi plekje op je kamer zodat iedereen jouw kunstwerkjes kan bewonderen.

3D voertuigen
Zo stoer waren strijkkralen nog nooit, want met Beedz 3D voertuigen maak je nu de mooiste voertuigen waarmee je écht kunt spelen. Hoe leuk is dat? Volg de voorbeelden en maak je eigen 3D auto, helikopter, hijskraan, brandweerwagen en vrachtauto mét oplegger. Rijden (of vliegen) maar! Kortom: ben je op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeautje voor een kinderverjaardag of voor in de schoen? Met Beedz strijkkralen van SES maak je kinderen altijd blij.

Voor ieder wat wils
Beedz strijkkralen van SES: ze zijn er in allerlei verschillende soorten. Gebruik de losse bordjes en kralen als je zelf iets wilt maken. Of kies voor complete sets: van uilen tot dino’s en van emoticons tot een dromenvanger. Ook je favoriete figuren uit Frozen, Cars, Finding Dory en Minions maak je met Beedz! En wat dacht je van de unieke specials, zoals glow in the dark strijkkralen die licht geven in het donker, glitter strijkkralen en strijkkralen met een bloemengeur, mmh!

Wist u dat…
SES Creative (herkenbaar aan de groen/gele verpakkingen) al meer dan 40 jaar creatieve en educatieve producten voor jonge kinderen maakt? Op de nieuwe website vind je het complete assortiment met meer dan 300 knutsel- en hobbysets, die zijn ondergebracht in tien verschillende speelwerelden. Beedz strijkkralen is natuurlijk één van die speelwerelden, maar denk ook aan Funmais waarmee je de leukste figuren bouwt. Of ‘Explore’, want er valt nog zoveel te ontdekken. Plezier en de ontwikkeling van een kind in combinatie met veiligheid staan daarbij altijd hoog in het vaandel. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten zijn gevestigd in Enschede. Hier worden nieuwe producten bedacht, ontwikkeld en geproduceerd.

Prijs en verkrijgbaarheid
Beedz strijkkralen 3D dierenvriendjes (€ 8,99) en 3D voertuigen (€ 12,24) zijn, net als alle andere SES producten, zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Meer weten? Ga naar de website of kijk voor meer inspiratie en filmpjes op de Facebookpagina van SES Creative (SESCreative).

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of het opvragen van beeld- en videomateriaal kunt u contact opnemen met SES Creative. Telefoon: 053 – 4283666, e-mail: marketing@ses.nl. Ook kunt u contact opnemen met JPR Communicatie. Telefoon 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl.

Print Friendly, PDF & Email