BSO BIXO GAAT OP SAFARI DEZE ZOMER!

De zomervakantie is aangebrok Parajumpers Long Bear Outlet en . Hoe zorg je ervoor dat jouw kind zich al die weken vermaakt, terwijl je als ouder Burberry Outlet London zelf gewoon moet werken? wil ouders hier graag bij helpen. Ze zijn al vroeg begonnen met de voorbereidingen voor hun activiteitenprogramma. Deze zomer toveren ze hun BSO locaties om tot zogenaamde “Bixzoo’s”.

Kom naar de Bixzoo
“Help! Een mega haai komt naar de Nederlandse kust, ik heb jullie hulp nodig!” Op een groot tv scherm in de buitenschoolse opvang Bixo zien we een avontuurlijke Australiër die uitlegt hoe de kinderen hem kunnen helpen. Een instructiekaart voor het ‘wegjaag-haaienmiddel’ ligt voor ze klaar in de brievenbus van de BSO…

Starten de vakanties altijd zo bij Bixo? “Absoluut” legt Marieke Platenkamp, regiomanager van Bixo, uit. “We vinden beleving van het thema iedere vakantie weer erg belangrijk. Dat begint al met pootafdrukken van wilde dieren op de grond, die de kinderen vanaf de parkeerplaats naar binnen leiden. Maar ook met jungle geluiden wanneer je de BSO binnenkomt en natuurlijk een spannende startactiviteit”.

Geen kind hoeft zich te vervelen
In zes weken reist Bixo door het dierenrijk waarbij allerlei activiteiten worden aangeboden. Zo wordt er een ‘Vervang Freek Vonk’ film opgenomen, een echte sprinkhaan snack gemaakt en volop geknutseld. “We zijn van mening dat een uitgebreid programma met leuke activiteiten onmisbaar is in de zomervakantie. Geen kind hoeft zich te vervelen”. En dat lukt. De kinderen komen met plezier naar Bixo, soms zelfs wanneer hun ouders gewoon thuis zijn. Want wie wil er nu niet zo’n haaimysterie oplossen? Het activiteitenprogramma wordt op maat gemaakt; welke kinderen komen er op welke dag? Wat past bij hun leeftijd, waar ligt hun interesse en kan er ook een uitstapje gemaakt worden? Het team van pedagogisch medewerkers en de vestigingsmanager zet het programma zo in elkaar dat ze activiteiten uitvoeren waar ze zelf ook veel plezier en affiniteit mee hebben. Want… als het team enthousiast is over het thema, dan zijn de kinderen dat ook.

Eigen inbreng
Er is ook ruimte voor eigen inbreng van de kinderen. “We zijn ons ervan bewust dat vakantie vrije tijd is voor de kinderen. Rustig op de bank een boekje lezen moet natuurlijk ook kunnen”. Bixo vindt het belangrijk dat ouders hun kinderen naar een vertrouwde plek kunnen brengen waar ze altijd terecht kunnen. Wanneer ouders plotseling opvang nodig hebben denken wij graag met hen mee. Een dag ruilen of extra afnemen is geen probleem. Wij willen op die manier ouders graag ontzorgen” geeft Marieke Platenkamp aan.

Over Bixo
BSO Bixo zit in de plaatsen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Tijdens de vakanties zijn ze iedere dag geopend en bieden opvang aan voor kinderen tussen de 4 – 12 jaar. Gedurende het schooljaar bieden ze buitenschoolse opvang aan. Ze onderscheiden zich in een uitdagend activiteitenaanbod en persoonlijk contact, naar zowel ouders als kinderen, met een vestigingsmanager die zelf op de groep staat. Meer informatie is te vinden op .

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal over Bixo kunt u contact opnemen met JPR Communicatie, Telefoon: 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl.

Print Friendly, PDF & Email