LEKKER WEGDROMEN MET DE DROMENVANGERS VAN SES

Een dromenvanger waakt over je als je ligt te slapen. Le Burberry Cashmere Scarf u ke dromen worden door de dromenvanger doorgelaten en… nachtmerries blijven erin hangen. Maar of je dat nu gelooft of niet, een dromenvanger is in ieder geval superleuk als versiering voor in je slaapkamer. Calzoncillos Calvin Klein España Met de Beedz strijkkralen set van SES maak je nu de mooiste dromenvangers. Maar SES heeft nog zo’n leuk product waarbij alles draait om dromenvangers. Met de nieuwe ‘Dromenvanger sieraden’ maak je je eigen armbanden en kettinkjes met mini-dromenvangertjes en steel je de show met de mooiste sieraden!

Beedz strijkkralen dromenvanger
Iets doen op een regenachtige dag? Knutselen met vriendjes of vriendinnetjes? Op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeautje? Met Beedz strijkkralen van SES kan het allemaal! Jaarlijks breidt SES haar Beedz assortiment uit met allerlei leuke strijkkralen sets. Nieuw is de Beedz Strijkkralen Dromenvanger waarbij je de vrolijk gekleurde glow in Burberry Outlet London the dark kralen nauwkeurig op het kralenbord legt. Heb je alle kraaltjes neergelegd, laat ze dan even strijken door een volwassene. Laat het even afkoelen en ga dan aan de slag met de accessoires. Versier jouw creatie met veren, lintjes en zilveren kralen. Klaar? Geef je dromenvanger dan een mooi plekje in je slaapkamer waar je, door de glow in the dark kralen, zelfs in het donker van kunt genieten!

Ontwerp je eigen sieraad
Dromenvangers zijn niet alleen leuk om op te hangen in je slaapkamer, maar ook supercool om te Parajumpers Jacka Kodiak dragen als sieraden! Met de set ‘Dromenvanger Sieraden’ van SES ontwerp je heel eenvoudig je eigen dromenvanger armbanden en kettinkjes. Alles wat je nodig hebt zit in deze set. Gebruik het gekleurde draad, de ringen, kralen en veter om allerlei sieraden mee te maken. Met de duidelijk handleiding leer je ook nog eens verschillende knooptechnieken. En ook niet onbelangrijk: knutselen met SES speelgoed levert altijd een mooi resultaat op! Eén ding is zeker: of je ze nu voor jezelf of voor een vriendin maakt, het mooie sieraad vult iedere outfit perfect aan!

Wist u dat…
SES Creative (herkenbaar aan de groen/gele verpakkingen) maakt al meer dan 40 jaar creatieve en educatieve producten voor jonge kinderen. Op de nieuwe website vind je het complete assortiment aan knutsel- en hobbysets. SES Creative kent 10 verschillende speelwerelden. In iedere speelwereld worden de producten stuk voor stuk duidelijk omschreven. Daarbij staan plezier en de ontwikkeling van een kind in combinatie met veiligheid hoog in het vaandel. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten zijn gevestigd in Enschede. Hier worden nieuwe producten bedacht, ontwikkeld en geproduceerd.

Waar verkrijgbaar?
Beedz Strijkkralen dromenvanger (€ 9,99) en Dromenvanger sieraden (€ 7,49) zijn, net als alle andere SES producten, zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Meer weten? Ga naar de website of kijk voor meer inspiratie en filmpjes op de Facebookpagina van SES Creative (SESCreative).

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of het opvragen van beeld- en videomateriaal kunt u contact opnemen met SES Creative. Telefoon: 053 – 4283666, e-mail: marketing@ses.nl. Ook kunt u contact opnemen met JPR Communicatie. Telefoon 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl.

Print Friendly, PDF & Email