MET DEZE SES KNUTSELSETS WORDEN

DE HERFST- EN WINTERDAGEN NOG GEZELLIGER!

Een cadeautje van de sint, een pakje onder de kerstboom en misschien zit er nog wel wat leuks in de schoen! Als ouder wil je leuke, originele en betaalbare cadeaus geven. Helemaal hip & hot zijn tegenwoordig de lichtletters die je spot in allerlei winkels. Maar… wist je dat je ze ook heel eenvoudig zelf kunt maken? SES heeft verschillende hobbysets voor kinderen, zoals het leuke ‘lichtletter maken’. Dus, houden je kinderen van knutselen, waarbij het eindresultaat je altijd vrolijk maakt? Dan zijn de sets ‘lichtletter maken’, ‘lichtslinger’ en ‘kaarsen gieten’ echt iets voor jou zoon of dochter.

Lichtletter maken
Hoe leuk is het om zelf een sfeervolle lichtletter te knutselen tijdens de gezellige, maar donkere decembermaand? De complete set ‘lichtletter maken’ zorgt gegarandeerd voor vele uren speelplezier. Kinderen kiezen eerst welke letter ze gaan maken (of een cool &-teken) en bouwen de lichtletter daarna helemaal zelf van karton. Ze kunnen alle onderdelen uitknippen, vouwen en aan elkaar plakken. Met de handleiding erbij kan er niets fout gaan en is het resultaat verbluffend, zeker als je de letter ook nog gaat Burberry Cashmere Scarf Sale beschilderen. Voeg daarna de lichtjes toe en je hebt je eigen trendy lichtletter!

Trendy lichtslinger
Nog zo’n leuk product voor kinderen is de vrolijk gekleurde SES lichtslinger. Hoe je ‘m maakt? Burberry Uk Outlet Dat is heel eenvoudig. Doop de gekleurde draden in een Parajumpers Jacka Billigt mix van water en lijm. Daarna wikkel je de draden om de ballonnen die je met het bijgeleverde ballonpompje veilig en makkelijk opblaast. Is de lijm hard genoeg? Prik de ballonnen door (altijd leuk om te doen) en er blijven kleurrijke ballen over die je over de acht lampjes plaatst. Hang de lichtslinger op in de woonkamer of in je slaapkamer voor nog meer gezelligheid.

Geurkaarsen gieten
Mama, mogen de kaarsjes aan? Vinden jouw kinderen het ook zo gezellig als ’s avonds de kaarsjes in de woonkamer branden? Laat ze dan eens kennismaken met ‘geurkaarsen gieten’ van SES. Help gerust mee, want het is heel leuk om te doen. Smelt het geurende kaarsvet in de magnetron en laat je kind het daarna in verschillende laagjes in de vormpje gieten. En… je beslist niet alleen zelf welke kleur je kaars krijgt, je kiest ook zelf het vormpje uit dat je het leukst vindt. Ga je voor een hartje, ster, cupcake of vierkant vormpje? Tip! Het is ook leuk om kleuren te mengen tot andere mooie kleuren.

Altijd een passend cadeau
SES (herkenbaar aan de groen/gele verpakkingen) heeft alles wat je nodig hebt om te kleuren, schilderen, kleien en knutselen. Het complete assortiment bestaat dan ook uit meer dan 300 knutsel- en hobbysets, die zijn ondergebracht in tien verschillende speelwerelden. Op deze manier wordt het nog gemakkelijker om op de website een passend en betaalbaar cadeau uit te zoeken. Of dat nu iets is uit de knutselwereld, de Beedz strijkkralenwereld of de speelwereld ‘My First’ voor de allerkleinsten.

Prijs en verkrijgbaarheid
De knutselsets ‘lichtletter maken’ (€ 11,99), ‘lichtslinger’ (€ 10,99) en ‘geurkaarsen gieten’ (€ 9,74) zijn net als alle andere SES producten, zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Meer weten? Ga naar de website of kijk voor meer inspiratie en filmpjes op de Facebookpagina van SES Creative ().

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of het opvragen van beeld- en videomateriaal kunt u contact opnemen met SES Creative. Telefoon: 053 – 4283666, e-mail: marketing@ses.nl. Ook kunt u contact opnemen met JPR Communicatie. Telefoon 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl.

Print Friendly, PDF & Email