SPELENDERWIJS OP ONTDEKKINGSREIS MET DE TIPTOI STARTERSET

'MIJN GROTE WERELDATLAS'

Tiptoi®, hét interactieve leersysteem voor boeken , spellen, puzzels en speelfiguren, heeft er een nieuwe starterset bij. Met de starterset ‘Mijn grote Wereldatlas’ ontdekken kinderen, in de leeftijdsgroep van circa 5 tot 8 jaar, spelenderwijs de wereld. Het boek is voorzien van prachtige en vrolijke illustraties. En… door met de bijgeleverde tiptoi®-stift op een plaatje of een tekst te tippen, gebeurt er altijd iets! De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt je uit tot het spelen van een spel of laat muziek of geluiden horen.

Starterset mét wereldkaart
Met de tiptoi® starterset ‘Mijn grote Wereldatlas’ gaan kinderen op een ware ontdekkingsreis rond de wereld en leren ze op een Parajumper Svart speelse manier de continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Naast het boek en de tiptoi®-stift, bevat de starterset overigens ook een grote wereldkaart. Hang ‘m in je slaapkamer op en tip met de stift op de plaatjes in het boek of op de kaart en hoor daarbij meer dan 1500 geluiden, liedjes en spannende informatie.

Met gemak een tien voor je toets topografie!
Met het boek en de wereldkaart kom je echt van alles te weten over onze planeet. Van hoe heet het kleinste continent en waar leven de giftigste Burberry Cashmere Scarf Sale dieren ter wereld tot wat eten mensen in andere landen en wie heeft de piramides gebouwd? En… je kunt direct beginnen, want de bijgeleverde tiptoi® is al voorzien van alle audio bestanden. Uiteraard zijn er ook leuke spelletjes te spelen. Zo vraagt de stift bijvoorbeeld om landen en hoofdsteden aan te wijzen. Eigenlijk een leuke manier van overhoren… Geslaagd? Met gemak haal je dan een tien voor je toets topografie!

Prijs en verkrijgbaarheid
De starterset ‘Mijn grote Wereldatlas’ heeft een prijs van circa € 39,99 en is zowel online als bij speelgoedwinkels en warenhuizen verkrijgbaar. Het tiptoi® assortiment, waaronder ook losse stiften, bestaat uit startersets (incl. tiptoi®-stift), boeken, spellen, puzzels en speelfiguren voor kinderen van circa 4 – 10 jaar. Heb je al een stift, dan kun je deze voor ieder tiptoi®-product gebruiken door simpelweg gratis het programma van het juiste product te downloaden. Voordeel is dat op de stift meer programma’s gelijktijdig opgeslagen kunnen worden. Meer informatie is te vinden op of op

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over de tiptoi® starterset ‘Mijn grote Wereldatlas’ kunt u contact opnemen met JPR Communicatie, Prof. Röntgenstraat 8, 7311 AM in Apeldoorn. Telefoon 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl. U kunt vragen naar Paul Blaak. Het persbericht evenals het beeldmateriaal is desgewenst te downloaden via

Print Friendly, PDF & Email