VEILIG KNUTSELEN VANAF 1 JAAR MET

MY FIRST VAN SES

Veel creatief speelgoed is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Dat is jammer, want met het ontwikkelen van de creativiteit kun je eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen. Daar heeft SES Creative iets op bedacht. De productlijn ‘My first’ van SES is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Met My First maken peuters vanaf 1 jaar kennis met vingerverf, stiften, klei, hamertje tik en nog veel meer! De Burberry Cashmere Scarf Sale complete lijn bestaat uit eenvoudige, veilige producten, die altijd zorgen voor een perfect resultaat. Dat is goed voor de ontwikkeling van je peuter en vooral ook heel leuk om samen te doen!

Je eerste kunstwerk met verf
Wat is er nu leuker dan lekker kliederen met vingerverf? SES heeft nu een nieuwe set met vingerverf voor kinderen vanaf 1 jaar: ‘Mijn eerste vingerverfkaarten’. Op de bijgeleverde witte vellen mag je kind helemaal los gaan met de vingerverf in drie verschillende kleuren. Is het kunstwerk af? Leg daarop, als de verf nog nat is, een vrolijk voorbedrukte dierenkaart van een olifant, leeuw of ijsbeer. Of kies voor een poes, egel, vos of schattig lammetje. Welk dier je kind ook kiest, het resultaat is altijd super en verrassend leuk! De verf is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, zodat het niet schadelijk is op hun huid of in de mond. De potjes bevatten geen kleine onderdelen en zijn dus ook super veilig!

Knuffel kleurenbeer
Ben je op zoek naar een leuke en originele knuffel voor je kind? Met SES Knuffel kleurenbeer haal je niet alleen een heel lieve beer in huis. Je kind kan ‘m ook nog eens helemaal naar wens zelf inkleuren met de veilige stiften met stompe Calzoncillos Calvin Klein España punt. Geef je ‘m een rode of groene trui? Of had je ‘m toch liever in een blauwe broek gezien? Geen probleem. De knuffel is uitwasbaar zodat je ‘m steeds opnieuw kunt inkleuren. Als dat niet je favoriete knuffel wordt! Neem ‘m overal mee naar toe. Zo beleeft hij de spannendste avonturen. Leuk is het om er een foto van te maken en te mailen naar SES. Misschien dat de knuffelbeer van jouw kind wel op Facebook wordt geplaatst. Ben je een echte kattenliefhebber? Kies dan voor de variant Knuffel kleurenkat.

Lekker kliederen
De My First lijn, speciaal voor kinderen van 1 – 4 jaar, bestaat uit 15 verschillende sets, waaronder bovenstaande nieuwe producten. Nieuwsgierig? Kijk maar eens op voor het complete overzicht. Leuk bijvoorbeeld is ‘kleuren met water’. Want… om mooie kleurplaten in te kleuren heb je namelijk niet altijd potloden of verf nodig. Een beetje water is al voldoende. Ga met een natte kwast over de voorbedrukte kaarten en zie hoe de kleurplaat zichtbaar wordt. En het leuke is dat je de kleurplaten, als ze zijn opgedroogd, steeds opnieuw kunt gebruiken. Ideaal, dat ‘verven’ zonder geknoei. En je peuter vindt deze magie met water sowieso fantastisch!

Prijs en verkrijgbaarheid
De My first producten van SES Creative zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar:
– My first –Mijn eerste vingerverfkaarten: € 10,74
– My first – Knuffel kleurenbeer/kat: € 10,99
– My first – Kleuren met water: € 8,49
Meer weten? Ga naar website of kijk voor meer inspiratie en filmpjes op de Facebookpagina van SES Creative ().

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of het opvragen van beeld- en videomateriaal kunt u contact opnemen met SES Creative. Telefoon: 053 – 4283666, e-mail: marketing@ses.nl. Ook kunt u contact opnemen met JPR Communicatie. Telefoon 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl.

Print Friendly, PDF & Email