Adri van Ee van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn, dat dit jaar in het teken staat van ’75 jaar bevrijding’, werd maandag 6 juli geïnterviewd door het duo Coen & Sander van de gelijknamige show op Radio 538. Wil je het radio interview beluisteren? Klik dan HIER.

Tijdens deze editie van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn ga je terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog waarbij alles is aangekleed in de stijl van toen. Van de muziek tot alle decoraties, je waant je echt in de oorlogsjaren. Naast belangrijke veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog, zoals de ‘Slag om Arnhem’ en D-Day, komen ook de bevrijding, het leven van Anne Frank, onze verzetshelden, de spotprenten, Radio Oranje en het Koningshuis volop aan bod. En… laat je o.a. verrassen bij het enorme zandbeeld waarbij de ‘aanval op Pearl Harbor’ is uitgebeeld. Deze onverwachte aanval door Japan was voor de Verenigde Staten de bloedige start van de Tweede Wereldoorlog en wordt groots uitgebeeld in zand.

’t Veluws Zandsculpturenfestijn hanteert verruimde openingstijden. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot en met 18.00 uur. Op zondag is het park gesloten. Er wordt gewerkt met een tijdslot. Op deze manier wordt het toegestane maximaal aantal bezoekers per uur gegarandeerd en houden ze samen met jou grip op de situatie! Meer informatie over ’t Veluws Zandsculpturenfestijn is te vinden op www.zandsculpturen.nl. Klik HIER om direct naar de online verkoop van tickets te gaan.