Ken je de nieuwe en unieke Blusvaas® ofwel de Firevase® al? Deze uitvinding van Samsung Fire & Marine is een leuk cadeau-idee. Het is niet alleen een origineel, maar ook een heel veilig én decoratief geschenk! Want… altijd heb je een brandblusser bij de hand in de vorm van een mooie bloemenvaas die je wél in de woonkamer zet.

We maken het gezellig thuis
De risico’s op een brand zijn tijdens de decembermaand groter dan normaal. We halen massaal de gourmetstellen van zolder, versieren de kerstboom, doen vaker de kaarsjes aan en als het even kan, genieten we van een knisperend haardvuur. Supergezellig, maar in een onbewaakt ogenblik kan een klein brandje met bijvoorbeeld een omgevallen kaars veranderen in een vlammenzee. Ben je er op tijd bij, dan kun je met een brandblusser of blusdeken de schade en het gevaar beperken. Maar… heb je wel een brandblusser in huis?

Vermomd als brandblusser
Lang niet iedereen heeft een brandblusser in huis. Heb je er wel een in je bezit? Weet je dan hoe je ‘m moet gebruiken en heeft de brandblusser de houdbaarheidsdatum al bereikt? En ben je in staat om het hoofd koel te houden als er daadwerkelijk brand uitbreekt? De decoratieve Firevase® biedt uitkomst en blinkt uit in zijn eenvoud! De compacte vaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand.

Pakken, gooien en doven
De Firevase® heeft een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. Heel simpel dus, zeker als elke seconde telt! Zelfs een kind kan het. De Firevase® is vooral geschikt voor beginnende brandjes in de brandklasse A en B. Een goede brandverzekering afsluiten is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar een grote brand voorkomen is natuurlijk veel beter. Deze vermomde brandblusser is daarom een verstandige investering. Je brengt zo op een eenvoudige manier niet alleen sfeer, maar ook meer veiligheid in huis. Klik HIER voor een demonstratiefilm.

Prijs & Verkrijgbaarheid
De Firevase® is online verkrijgbaar via o.a. Bol.com, heeft een prijs van € 34,95 en is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase® voor Nederland en België. Ronest Safety heeft als doel elke ruimte waar mensen zich bevinden eenvoudig, maar ook decoratief brandveilig te maken. Kijk voor meer informatie op www.ronest.com.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal over de Firevase® kun je contact opnemen met JPR Communicatie. Telefoon: 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl.