Brand, we moeten er niet aan denken. Zeker niet als je er persoonlijk mee te maken krijgt. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Een omgevallen kaars, de vlam in de pan of een smeulende sigaret, een brandje is zo ontstaan en kan binnen korte tijd uitgroeien tot een levensbedreigende situatie. Met de nieuwe en unieke Blusvaas® ofwel de Firevase® (een uitvinding van Samsung Fire & Marine) kun je jezelf (en anderen) een hoop ellende besparen. Want… altijd heb je een blusapparaat bij de hand in de vorm van een decoratieve bloemenvaas.

Vermomd als brandblusser
Vanaf 1 januari 2020 is het al wettelijk verplicht in Vlaanderen om elke verdieping van je woning te voorzien van minstens één rookmelder. Wel zo veilig, want in een onbewaakt ogenblik kan een klein brandje veranderen in een vlammenzee. Ben je er op tijd bij, dan kun je met een brandblusser of blusdeken de schade en het gevaar beperken. Maar… heb je wel een brandblusser in huis? En als je ‘m al in huis hebt, staat het dan grijpklaar? Weet je ook hoe je het apparaat moet gebruiken en check je wel eens of de brandblusser de houdbaarheidsdatum al heeft bereikt? Ook niet onbelangrijk: ben je in staat om het hoofd koel te houden als er daadwerkelijk brand uitbreekt? De Firevase® biedt uitkomst en blinkt uit in zijn eenvoud! De compacte vaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand.

Pakken, gooien en doven
De Firevase® heeft een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. Heel simpel dus, zeker als elke seconde telt! Zelfs een kind kan het. De Firevase® is vooral geschikt voor beginnende brandjes in de brandklasse A en B. Een goede brandverzekering afsluiten is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar een grote brand voorkomen is natuurlijk veel beter. Deze vermomde brandblusser is daarom een verstandige investering. Je brengt zo op een eenvoudige manier niet alleen sfeer, maar ook meer veiligheid in huis. Klik HIER voor een demonstratiefilm.

Prijs & Verkrijgbaarheid
Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase® voor België en Nederland. Ronest Safety heeft als doel elke ruimte waar mensen zich bevinden eenvoudig, maar ook decoratief brandveilig te maken. De Firevase® heeft een adviesprijs van € 39,95 en is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Kijk voor meer informatie of online bestellen op www.ronest.com. De Firevase® is online ook te bestellen via www.medobrandbeveiliging.be.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met JPR Communicatie. Telefoon: 0031 55 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl. Het persbericht inclusief beeldmateriaal kun je desgewenst downloaden via de website www.jprcommunicatie.nl.