Ravensburger introduceerde al een 3D puzzel van de legendarische Porsche 911R, een Londense dubbeldekker bus en de Volkswagen bus, die vooral symbool staat voor vrijheid en avontuur. Voor alle auto- en puzzelliefhebbers komt daar een nieuw automerk bij, want nu kun je ook aan de slag met de felbegeerde Lamborghini Huracán EVO. Naast bovenstaande 3D puzzels kun je bij Ravensburger ook terecht voor 3D puzzels van bekende bouwwerken die je tijdens je vakantie misschien al eens hebt bezocht. En… bewaar de bon als je een 3D puzzel koopt! Je maakt met je aankoopbewijs namelijk kans op hele mooie prijzen!

Lamborghini
Wie een zwak heeft voor het Italiaanse automerk Lamborghini, kan de nieuwe 3D puzzel van de Lamborghini Huracán EVO haast niet laten liggen. Je haalt dan ook een echt icoon in huis en met de 108 deels buigzame puzzelstukjes maak je een stabiel driedimensionaal voertuig. En dat zonder lijm! Met z’n opvallende verschijning, elegante lijnen en bewegende wielen is deze klassieker een echte eyecatcher in iedere huiskamer (schaalmodel bedraagt 1:18).

In de spotlights
Met Ravensburger bouw je al puzzelend een (beroemd) bouwwerk. Er zijn er maar liefst 17, van het Vrijheidsbeeld tot Buckingham Palace en van Slot Neuschwanstein tot het IJspaleis uit Disney Frozen. Of haal de kerst in huis met de nieuwe 3D puzzel van een heus peperkoek huisje, die bovendien sfeervol is verlicht. De precies passende kunststof puzzelstukjes zorgen altijd voor een perfecte stabiliteit. Zonder lijm puzzel je dus een stevig bouwwerk in elkaar. Iedere 3D puzzel bevat een bodemplaat met afbeeldingen waarop de puzzel wordt gebouwd. En… voor de finishing touch zijn er verschillende accessoires bijgeleverd. Veel van de 3D puzzels zijn overigens verkrijgbaar inclusief LED verlichting zodat je ‘m kunt laten schitteren in de woonkamer.

Voor kinderen
Houden jouw kinderen ook zo van knutselen en puzzelen? Verras je zoon of dochter dan eens met een heel speciale 3D puzzel waarmee je met gebogen, platte en opvouwbare puzzelstukjes een prachtige opbergdoos, een schatkistje, een pennenbakje of zelfs een sneaker maakt. En het leuke is dat je de 3D puzzel ook echt kunt gebruiken. Zo kun je je oorbellen en armbandjes of al je pennen en potloden er gemakkelijk in opbergen. De 3D puzzels zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, van Frozen 2 tot Harry Potter en van de onderwaterwereld tot een sneaker ‘American Style’.

Maak kans op mooie prijzen
Koop je een 3D puzzel van Ravensburger, bewaar dan je aankoopbewijs. Want… hiermee maak je kans op mooie prijzen. Wat dacht je van een wereldreis t.w.v. van € 100.000! Of maak kans op één van de 33 reizen naar Europa of Noord-Amerika t.w.v. € 10.000 en bekijk één van die bouwwerken die je als 3D puzzel misschien al hebt gemaakt. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.3dpuzzleandwin.com. De actie is al gestart en je kunt meedoen tot en met eind 2021.

Prijs en verkrijgbaarheid
Alle Ravensburger 3D puzzels, voor jong & oud, zijn zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar en variëren in prijs van circa € 9,95 tot circa € 69,99. Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.nl.

Assortiment 3D puzzels
3D puzzels voertuigen
NIEUW: Lamborghini Huracán EVO, circa € 35,99
– Porsche 911R
– Porsche GT3 Cup
– Volkswagen T1 Bulli
– Volkswagen T1 Hippie Edition
– Volkswagen bus T1 Pixar Cars
– Londense dubbeldekker bus
– Harry Potter bus

3D puzzels gebouwen
NIEUW: Gingerbread House – Night Edition, circa € 35,99
– Arc de Triomphe – Night Edition
– Notre Dame 
– Eiffeltoren 
– Eiffeltoren – Night Edition
– Eiffeltoren Love Edition 
– Big Ben 
– Big Ben – Night Edition 
– Buckingham Palace – Night Edition  
– Slot Neuschwanstein
– Vuurtoren – Night Edition
– Toren van Pisa
– Toren van Pisa – Night Edition
– Empire State Building
– Empire State Building – Night Edition
– Vrijheidsbeeld – Night Edition
– Disney Frozen 2 IJspaleis

3D puzzels voor kinderen 
– Hartendoosje – Paarden 
– Pennenbak – Paarden 
– Schatkist – Paarden
– Trolls 2 World Tour – Sneaker
– Trolls 2 World Tour – Hartendoosje 
– Pennenbak Harry Potter 
– Hartendoosje – Onderwaterwereld 
– Schatkist – Onderwaterwereld 
– Opbergdoos Frozen 2
NIEUW: Hartendoosje Frozen 2, circa € 9,95
– Sneaker Frozen 2
– Sneaker Mickey Mouse
– Sneaker Graffiti Style
– Sneaker American Style
NIEUW: Disney Princess – Hartendoosje, circa € 9,95
NIEUW: L.O.L. Surprise – Hartendoosje, circa € 9,95
– L.O.L. Surprise – Sneaker

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal over de 3D puzzels of (bord)spellen van Ravensburger kun je contact opnemen met JPR Communicatie. Telefoon 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl.