Gaat je kind naar de buitenschoolse opvang? Dan wil je natuurlijk dat je zoon of dochter veilig, warm en droog van school wordt opgehaald. Bij BSO Bixo, met twee vestigingen in Apeldoorn, is veilig vervoer van school naar de buitenschoolse opvang dan ook topprioriteit. BSO Bixo werkt met chauffeurs die het vaste gezicht voor de kinderen zijn. Wel zo prettig, want hoe fijn is het als kinderen steeds door dezelfde persoon worden opgehaald. En… soms lijken de chauffeurs met hun witte Bixo bodywarmer wel die hippe opa of oma van de kinderen zelf, want de meeste Bixo chauffeurs hebben inmiddels de pensioen gerechtigde leeftijd bereikt.

In gesprek met…
Eén van de chauffeurs die al meerdere jaren werkt voor de vestiging Bixo Apeldoorn ZVV is de 64 jarige oud beroepsmilitair Gerard Brandts. Wat is zijn reden om dit werk te doen, terwijl hij ook thuis kan genieten van zijn welverdiende vrije tijd? Gerard vertelt: ‘Na mijn pensioen had ik een zee aan vrije tijd, maar ik wilde wel maatschappelijk betrokken blijven. Bij Bixo heb ik nu een heel leuke baan als chauffeur en het kost me maar een paar uurtjes per dag. Als oud beroepsmilitair was ik het natuurlijk niet gewend om met kinderen te werken. Maar, dat is heel erg leuk, zeker nu ik zelf kleinkinderen heb. Er ontstaat echt een persoonlijke band met de kinderen die ik dagelijks ophaal, want in de auto praten ze honderduit. Maar ook met de ouders, medewerkers van de Bixo en collega chauffeurs heb ik een gezellig contact. Bijkomend voordeel is dat het werk ook nog eens een leuk zakcentje oplevert voor de hobby’s’.

Iets voor jou?
Na hard op school te hebben gewerkt, kunnen kinderen bij BSO Bixo heerlijk ontspannen. Ze moeten natuurlijk nog wel van school naar de BSO worden vervoerd. Daarom is Bixo op zoek naar meer vlotte senioren zoals Gerard. Interesse? Kijk dan op werkenbij.bixo.nl of bel met vestigingsmanager Annemiek Geltink (06-46 958 232) .

Over Bixo
BSO Bixo zit in de plaatsen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Gedurende het schooljaar biedt Bixo buitenschoolse opvang aan voor kinderen tussen de 4 – 12 jaar. Tijdens de vakanties is Bixo ook iedere dag geopend. Bixo onderscheidt zich in een uitdagend activiteitenaanbod en persoonlijk contact, naar zowel ouders als kinderen, met een vestigingsmanager die zelf op de groep staat. Meer informatie is te vinden op www.bixo.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal over Bixo kunt u contact opnemen met JPR Communicatie, Telefoon: 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl. Desgewenst is het persbericht inclusief hoge resolutie beeldmateriaal te downloaden via de website www.jprcommunicatie.nl.