Vanaf 9 december start Huisje James, dat je op een sprookjesachtige locatie vindt, verscholen in het groen achter Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel, met een nieuwe culinaire verrassing. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan de Chef’s Table. Een culinair programma in de sfeervolle en intieme kapschuur waar de chef van Huisje James een prachtig 5-gangenmenu bereidt en serveert, uiteraard samen met bijpassend wijnarrangement.

Aan de keukentafel dineren
Vanaf de opening in september 2016 is Huisje James zich culinair blijven ontwikkelen. In 2019 kreeg het restaurant een vermelding in de GaultMillau waarin Huisje James beloond werd met 14,5 punten, 2 koksmutsen en de Prijs & Plezier award. Ook de komende periode wil Huisje James verder blijven groeien. De Chef’s Table past uitstekend bij de ambities van het restaurant om gasten te blijven verrassen. Aan de keukentafel dineren; terwijl de chef voor het oog van de gast aan zijn werkbank de heerlijkste gerechten bereidt. Het kan aan de Chef’s Table, waar plaats is voor 18 gasten.

Voormalige schuur van oude auto’s
De Kapschuur is het decor van deze Chef’s Table. Deze voormalige schuur voor de oude auto’s van de familie James is nu verbouwd tot intieme dinerlocatie. De chef ontvangt de gasten en bereidt en serveert exclusief voor het gezelschap een 5-gangen diner, uiteraard vergezeld van mooie wijnen en koffie na. Het chefsteam van Huisje James kookt met seizoens- en streekproducten en maakt gebruik van groenten, kruiden en bloemen uit de eigen groentetuin.

Sfeervol welkom
Vanaf Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel maak je een korte wandeling of een ritje met de golfkar langs de groentetuin naar de binnenplaats van Huisje James waar de paarden in hun stallen een sfeervol welkom vormen. Buiten de Kapschuur brandt een vuurtje en daarnaast ligt de Werkplaats, de voormalige werkplaats van de familie James die nu als ontvangstruimte dient voor restaurant Huisje James.

Perfect avondje uit
De Chef’s Table is op donderdag- t/m zondagavond vanaf 2 personen te reserveren en als private dining op alle dagen op aanvraag. Daarmee vormt het een perfect avondje uit voor o.a. kookclubs, vrienden, familie en voor bedrijfsuitjes. Een avond aan de Chef’s Table kost € 85,00 per persoon voor een 5-gangen diner inclusief bijpassende wijnen, water en koffie. Kijk voor meer informatie op www.huisjejames.nl

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over het nieuwe concept ‘Chef’s Table’ bij Huisje James kunt u contact opnemen met JPR Communicatie. Telefoon: 055-5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl. U kunt ook contact opnemen met Mirjam Bosch van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel, e-mail: m.bosch@vandervalkapeldoorn.nl.