Het verborgen stukje tuin gelegen tussen het Van der Valk Hotel Apeldoorn- de Cantharel en restaurant Huisje James is sinds kort een exclusieve wellnesstuin met een binnen- en buitenzwembad van. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van het hotel in vervulling!

Midden in het groen

De Cantharel heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gepositioneerd als een hotelhoeve waar luxe hotelfaciliteiten binnen verbonden worden met de prachtige omgeving buiten. Zo zijn het afgelopen jaar een deel van de kamers gerenoveerd en voorzien van een veranda om lang buiten te kunnen genieten en is de hotelreceptie verplaatst naar een nieuwe locatie waar het uitzicht op de Ugchelse enk en de groentetuin al bij aankomst van de gast zichtbaar is. De wellnesstuin en het zwembad, dat een binnen- en buitenbad is, sluiten met de ligging midden in het groen perfect aan bij die positionering.

Binnen- en buitenzwembad
De tuin is gesitueerd in het bestaande groen tussen de bomen met een apart zwembadgebouw in de stijl van een grote blokhut die opgaat in de omgeving. Gasten lopen via een doorgang vanuit het hotel over een klinkerpad de tuin in waar een ingang is naar het zwembad. In deze intieme, warme en sfeervolle ruimte brandt een haardvuurtje en zijn verschillende comfortabele zitjes en bedden. Vanuit het binnenbad met een bruisbank is het mogelijk om direct naar buiten de tuin in te zwemmen. De gezellige en kleinschalige tuin is ingericht met twee privé saunahuisjes, douches, kleine wandelpaadjes, verscholen zitjes en relaxbedden in het groen. Ook voor gasten die niet van zwemmen of sauna’s houden is het dus heerlijk ontspannen in de tuin of bij de haard.

Exclusieve service
De wellnesstuin en het zwembad zijn een exclusieve gratis service voor hotelgasten en is niet toegankelijk voor gasten van buiten het hotel. Door het intieme karakter zijn er zelfs verschillende kamers aan de boszijde van het hotel die een eigen paadje hebben naar de tuin. In de wellnesstuin en het zwembad is het dragen van badkleding verplicht. De huidige spa & beautyfaciliteiten van het hotel blijven uiteraard gewoon in gebruik.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over de nieuwe wellnesstuin kunt u contact opnemen met JPR Communicatie, email: paul@jprcommunicatie.nl.