Huisje James heeft voor de tweede keer grootse indruk gemaakt in de Kromhouthal in Amsterdam waar de nieuwe culinaire gids GaultMillau 2020 is gepresenteerd. Het restaurant is dit jaar gegroeid van 14,5 naar 15 punten en van twee naar drie koksmutsen. De jury zegt: ‘Een diner in dit bijzondere restaurant in het bos is, zonder al teveel weg te willen geven, als binnenstappen in een sprookje voor een avond. Maar ook culinair gebeurt hier absoluut iets bijzonders en ze verdienen dit jaar een derde koksmuts‘. GaultMillau selecteert en beoordeelt jaarlijks de beste restaurants van Nederland en waardeert deze met punten tussen de 12 en 20.

Vanaf 9 december start Huisje James, dat je op een sprookjesachtige locatie vindt, verscholen in het groen achter Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel, met een nieuwe culinaire verrassing. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan de Chef’s Table. Een culinair programma in de sfeervolle en intieme kapschuur waar de chef van Huisje James een prachtig 5-gangenmenu bereidt en serveert, uiteraard samen met bijpassend wijnarrangement. Kijk voor meer informatie op www.huisjejames.nl