Ben je op zoek naar een écht bijzondere wintervakantie? Ga dan eens naar het noorden van Scandinavië. Hier vind je nog ongerepte sneeuwvlaktes, een sprookjesachtig landschap, een spectaculair noorderlicht en… de zekerheid van een authentiek dik pak sneeuw. Maar… omdat het geen alledaagse bestemming is, organiseert Pure Noorden specialist Voigt Travel op zaterdag 29 en zondag 30 september a.s. een gratis, gezellig en informatief WinterEvent op een schitterende locatie bij Naarderbos in Naarden. Voor iedereen die meer wil weten over Lapland, het Arctisch gebied boven de poolcirkel!

Stel al je vragen!
Het Voigt Travel WinterEvent is leuk voor jong en oud. Maak kennis met de reisspecialisten van Voigt Travel, de reisleiders en noorderlicht expert Ruben Weytjens. Er zijn doorlopend presentaties en partners uit Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen komen speciaal over voor deze dag, dus je kunt ál je vragen stellen!

Gratis toegang!
Iedereen is op zaterdag 29 september van 14.00 tot 18.00 uur en zondag 30 september van 10.00 tot 18.00 uur van harte welkom bij Naarderbos (IJsselmeerweg 100 in Naarden) waar het Voigt Travel WinterEvent plaatsvindt. Via de website www.voigt-travel.nl/winterevent/aanmelden kun je je inschrijven voor dit bijzondere evenement (aanmelden is verplicht). De toegang is gratis!

Organisatie
De organisatie van het WinterEvent ligt bij Voigt Travel, de specialist in bijzondere bestemmingen. Voigt Travel is een relatief kleine organisatie met zo’n 24 medewerkers. De kracht zit ´m echter in de specialistische kennis en het jarenlange contact met toeleveranciers. Voigt Travel kent de bestemming als geen ander en voorziet de klant van een goed advies. Voor meer informatie over het evenement en alle winterreizen is er de website www.voigt-travel.nl.

Voor meer informatie
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal over het WinterEvent kunt u contact opnemen met JPR Communicatie, Prof. Röntgenstraat 8, 7311 AM in Apeldoorn. Telefoon: 055-5760030, E-mail: paul@jprcommunicatie.nl.