In deze tijd van onzekerheid heeft onze gezondheid de hoogste prioriteit. Gelukkig is deze periode van tijdelijke aard en breekt er echt weer een tijd aan dat we onbezorgd op reis kunnen. Maar… waar wil je heen als we weer onbekommerd kunnen reizen? Vivencia Travel heeft voldoende bestemmingen om (nu nog) bij weg te dromen. Wat dacht je van de Azoren? Deze Portugese eilandengroep middenin de Atlantische Oceaan is het ontdekken meer dan waard!

Vivencia Corona-garantie
Hoe we het ook wenden of keren, het Corona virus zorgt voor flink wat zorgen. Bij ons als reisorganisatie en vooral bij jou als reiziger. Voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 20 maart t/m 15 april met vertrekdatum tussen 1 juli en 31 oktober 2020 geldt er daarom een Vivencia Corona-garantie! Dit betekent dat je zelf bepaalt of je zorgeloos denkt te kunnen reizen of niet; heb je hier twijfels over, dan kun je de reis kosteloos wijzigen of gratis annuleren tot 6 weken voor vertrek. De wijziging/annulering dient wel gelieerd te zijn aan het Corona virus. Voordeel voor jou is dat zowel luchtvaartmaatschappijen als accommodaties met (soms flinke) kortingen komen. Ook is de beschikbaarheid in onze accommodaties uitstekend, waardoor je de meeste keuze hebt. Dit is een goede reden om juist nu hiervan te profiteren. Klik HIER voor meer informatie over de Vivencia Corona-garantie.

Eilandhoppen op de Azoren
Omdat wij zo ontzettend verliefd zijn geworden op de Azoren hebben we maar liefst drie fantastische rondreizen samengesteld. Altijd maak je al eiland-hoppend kennis met een paradijselijk groene natuur met metershoge varens en palmen, theeplantages, watervallen, kratermeren, grotten, uitgedoofde vulkanen en warme bronnen waarin je heerlijk kunt relaxen. Ga je ook mee naar dit stukje oernatuur? En… welk eiland op de Azoren je ook bezoekt, telkens hebben ze unieke verrassingen voor je in petto! Bijzonder op het eiland São Miguel is het veel bezochte Furnas, een dorpje met een luchtje eraan. Want hier stoomt het, bubbelt het en ruikt het naar zwavel. Het zal je daarom niet verwonderen dat Furnas vooral bekend staat vanwege de thermale baden. Klik HIER voor meer informatie.

Uitgebreide reisinformatie
Boek je een reis bij Vivencia Travel dan ontvang je vooraf uitgebreide reisbescheiden. Hierin vind je o.a. een boekje met allerlei leuke reistips. Het boekje is door ons persoonlijk samengesteld, dus veel van die tips vind je niet terug in de standaard reisgidsen. Maar ook brochures, gidsjes en flyers met allerlei interessante informatie zijn bijgesloten. Een wegenkaart en reisgids ontvang je niet meer. Niet voor niets, want veel mensen gebruiken in dit digitale tijdperk alleen nog een navigatiesysteem in de auto. En… bij de bevestiging van jouw boeking ontvang je een link van de website van reisboekwinkel De Zwerver, samen met een aanbeveling, waar je zelf een reisgids en/of wegenkaart kunt bestellen.

Over Vivencia Travel
Met een klein en hecht team van reisspecialisten, die de bestemming en accommodaties als geen ander kennen, regelt Vivencia Travel een onbezorgde vakantie op maat. Of je voorkeur nu uitgaat naar de Azoren, het Portugese bloemeneiland Madeira, een stedentrip in Portugal, Andalusië in het zuiden van Spanje of één van de Spaanse eilanden: laat je Vivencia Travel jouw reis regelen, dan kom je op onverwacht mooie plekken, maak je kennis met een totaal andere manier van leven en ontmoet je bijzondere en gastvrije mensen. Beleven én ontdekken, dat is waar Vivencia Travel voor staat! 

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over de Vivencia Corona-garantie en/of de reizen die Vivencia Travel aanbiedt, kunt u contact opnemen met JPR Communicatie, telefoon: 055-5760030, mail: paul@jprcommunicatie.nl.