Dat steeds minder kinderen dagelijks buitenspelen is algemeen bekend. De interesse gaat steeds meer uit naar het spelen van games, YouTube filmpjes kijken en de social media checken. Wil je je kind meer buiten aan het spelen zien en minder aan de online schietspelletjes zoals het populaire Fortnight? Laat ‘m dan eens buiten spelen met de nieuwe Paper Shooter waarmee je heel cool papierpropjes schiet, wel tot tien meter afstand. Dus… richten en schieten maar!

Van alle tijden
Schietspelletjes zijn van alle tijden. Terwijl wij vroeger cowboytje speelden, waarbij we ons verstopten in het hoge gras, achter bomen en muren, kunnen de kinderen van nu aan de slag met de veilige Paper Shooter. In de verpakking zit al een zakje met papierpropjes, maar als ze op zijn maak je je munitie heel gemakkelijk zelf. Hoe? Gewoon een rol toiletpapier pakken. Vervolgens maak je wat velletjes toiletpapier nat en druk je ze in de bijgeleverde mal. Plaats daarna de hulzen met propjes (ze moeten nog wel een beetje vochtig zijn) in het magazijn dat ruimte biedt aan tien hulzen. Nu kan het spel beginnen!

Kies je eigen target
Wat is er nu leuker om door de bosjes te kruipen, achter elkaar aan te rennen en elkaar daarbij te beschieten? Vooral jongens vinden het geweldig en ze zijn nog buiten ook! Maar met de Paper Shooter kun je meer dan alleen elkaar beschieten. Zet eens wat lege blikjes op een rij en probeer ze stuk voor stuk te raken. Of laat je fantasie de vrije loop en teken iets waar jij op wil richten. Of maak je eigen schietschijf. Gewoon, hoe dichter bij de roos, hoe meer punten je hebt. Door veel te oefenen en goed te kijken door het vizier raak je binnen de kortste keren met gemak jouw gekozen doel. Daarbij train je ook nog eens je oog-hand coördinatie. Tip! Op Internet vind je veel leuke afbeeldingen van ’targets’ die je kunt uitprinten.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Paper Shooter voor kinderen vanaf 8 jaar heeft een winkelverkoopprijs van € 29,99 en is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. En… het is een superleuk cadeau om te geven of te krijgen. Met name de jongens vinden het geweldig om te schieten en te richten. En… geef ze eens ongelijk. Want zeg nou zelf. Wie heeft er nog nooit op de kermis bij de schiettent gestaan of een potje paintball of lasergame gespeeld? Klik HIER voor meer informatie. Voor meer inspiratie klik HIER. Ook te koop via Bol.com.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over de Paper Shooter kunt u contact opnemen met JPR Communicatie. Telefoon 055 – 5760030, e-mail: paul@jprcommunicatie.nl.