Amouage is het kostbaarste parfum ter wereld. Deze exclusieve geur, geïnspireerd op oosterse ingrediënten, is ruim dertig jaar geleden ontwikkeld in opdracht van de sultan van Oman. In al die jaren kwamen er verschillende elegante geuren op de markt, die de harten van vele parfum liefhebbers veroverden. Zelfs Koningin Maxima zou een voorkeur voor de geur hebben. Nieuwsgierig? Blossom Love is de nieuwste geur uit de Secret Garden collectie voor dames en onder andere te koop bij de warenhuizen van Hudson Bay.

Parfum voor de temperamentvolle, moderne vrouw
Blossom Love van Amouage is een bloemig en super romantisch parfum. Het állereerste wat je ruikt, is kersenbloesem (de verpakking is dan ook gedecoreerd met een kersenbloesemtak) en rozen likeur. Het zijn deze geuren die gedachten, gevoelens en ervaringen de vrije loop laten waardoor je de hectiek van het leven van alledag vergeet. Christopher Chong, de Creative Director van Amouage, zegt er het volgende over: ‘zowel de compositie van de geur als de presentatie zijn geïnspireerd op de openhartige en levendige persoonlijkheid van de temperamentvolle, moderne vrouw. Zij bewandelt haar eigen pad en zoekt doelbewust naar het avontuur van een romantische liefde’.

Geur compositie
Het hart van deze mooie, lichtvoetige en opgewekte geur bestaat uit het exotische ylang ylang, vanille en de verleidelijke allure van amoretto (amandel). De basis in dit bloemrijke liefdesverhaal in geur wordt gevormd door tonka boon die samensmelt met sandelhout en cashmere. Met deze magnifieke compositie ontplooit zich een intens en onvergetelijk geuraroma, die de sfeer van een zorgeloze zomer accentueert. De samenstelling geeft een buitengewoon aantrekkelijke en charmante ‘sillage’ waarvan iedereen kan genieten.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het exclusieve Blossom Love Eau de Parfum is een lust voor het oog. De indrukwekkende roze flacon met zilverkleurige dop, voorzien van een roze, perzikvormige flonkerende Swarovski kristal, is met recht een aanwinst voor iedere vrouw. Het is verkrijgbaar bij de warenhuizen van Hudson Bay en bij verschillende parfumerie winkels, waaronder een select aantal filialen van Douglas, en heeft een prijs van € 320,- (100 ml.). Voor meer informatie kijk je op www.amouage.com. Amouage parfums en andere Amouage verzorgingsproducten worden in Nederland vertegenwoordigd en gedistribueerd door W&W Parfums, email: wwparfums@planet.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met JPR Communicatie, telefoon: 055 – 5760030, email: paul@jprcommunicatie.nl. Het persbericht inclusief hoge resolutie beeldmateriaal is desgewenst te downloaden via de website www.jprcommunicatie.nl.